wait please
شکیبا باشید
Loading
Loading
خانه map محصولات map هدیه لوکس هدایای لوکس map تابلو نقاشی شهر در فکر
محصولات مرتبط
تابلو نقاشی شهر در فکر

تابلو نقاشی شهر در فکر

وضعیت: موجود نیستموجود نیست
  • ارتباط واتس اپ با قسمت فروش 09396702832
  • ارسال فوری به سراسر کشور با پست پیشتاز
  • سفارش از طریق وبسایت بالای 1.000.000 تومان پست شهرستان, رایگان
  • سفارش از طریق وبسایت بالای 2.000.000 تومان پیک موتوری تهران, رایگان
  • ارسال فوری با هماهنگی قبلی به صورت ارسال پیک از طرف خریدار امکان پذیر می باشد.(هزینه پیک با خریدار)
  • حکاکی نام بر روی محصولاتی که قابلیت حکاکی داشته باشند به صورت فوری انجام خواهد شد.
اشتراک گذاری

نقاشی با خودنویس و جوهر خودنویس در سبک اکسپرسیونیسم انتزاعی

این نقاشی ها توسط شخص هنرمند، با خودنویس های مختلف و جوهر های مختلف خودنویس دررنگ های مختلف کشیده شده است و از هرکدام فقط و فقط 1 عدد موجود می باشد.

اکسپرسیونیسم انتزاعی

اکسپرسیونیسم انتزاعی ، جنبش گسترده ای در نقاشی جهان بود که در دهه 1940 آغاز و در دهه ی 1950 به یک گرایش غالب تبدیل شد. نقاشی های بسیاری برگرفته از چنین جنبشی، توسط بسیاری از نقاشان معروف در چنین سالهایی به معرض نمایش گذاشته شد.از جمله بارزترین و معروف ترین هنرمندانی که  آثار تاثیرگذاری در این سبک ارائه دادند می توان به هنرمندانی چون جکسون پولاک، هانری ماتیس، ویلم دکونینگ، مارک توبی، آرشیل گورکی و مارک روتکو اشاره کرد.

این جنبش، سبکی جامعی  از هنر است که  هنرمند تلاش می کند تا بتواند احساسات و عواطف خویش را در کار به تصویر بکشد. این سبک متأثر  از سبک های اکسپرسیونیسم و سورئالیسم می باشد. در سبک اکسپرسیونیسم انتزاعی، ترکیب شکل و رنگ ها بسیار ساده است. نقاش در چنین سبکی آزادانه می تواند قلم مو را حرکت دهد تا بتواند احساسات و عواطف خود را به خوبی به کار خود منتقل کند. حاصل چنین کاری ساخت یک شخصیت در نقاشی است که حاصل احساسات و عواطف نقش می باشد. همچنین حاصل چنین جنبشی گفتگوی میان نقاش و بیننده است . بسیار حائز اهمیت است که بیننده بتواند پیام چنین آثاری را درک کند.

در واقع اکسپرسیونیسمبیش از یک سبک را در بر می گیرد و یک سبک کاملا کلی از دیگر سبکها به حساب می آید. در حالی که نقاشان به دنبال کشیدن درخت و نور خورشید و سبک های این چنینی که برگرفته از سبک امپرسیونیست می باشد، بودند؛ نقاشان جبهه ی مقابل یعنی اکسپرسیونیست به دنبال ابراز عواطف و احساسات خود از آنچه که می دیدند، بودند.

این جنبش، سبکی جامعی  از هنر است که  هنرمند تلاش می کند تا بتواند احساسات و عواطف خویش را در کار به تصویر بکشد. این سبک متأثر  از سبک های اکسپرسیونیسم و سورئالیسم می باشد. در سبک اکسپرسیونیسم انتزاعی، ترکیب شکل و رنگ ها بسیار ساده است. نقاش در چنین سبکی آزادانه می تواند قلم مو را حرکت دهد تا بتواند احساسات و عواطف خود را به خوبی به کار خود منتقل کند. حاصل چنین کاری ساخت یک شخصیت در نقاشی است که حاصل احساسات و عواطف نقش می باشد. همچنین حاصل چنین جنبشی گفتگوی میان نقاش و بیننده است . بسیار حائز اهمیت است که بیننده بتواند پیام چنین آثاری را درک کند.

در واقع اکسپرسیونیسم بیش از یک سبک را در بر می گیرد و یک سبک کاملا کلی از دیگر سبکها به حساب می آید. در حالی که نقاشان به دنبال کشیدن درخت و نور خورشید و سبک های این چنینی که برگرفته از سبک امپرسیونیست می باشد، بودند؛ نقاشان جبهه ی مقابل یعنی اکسپرسیونیست به دنبال ابراز عواطف و احساسات خود از آنچه که می دیدند، بودند.

 

اکسپرسیونیسم انتزاعی برگرفته از سبک ها و شیوه های مختلفی می باشد. در عین حال جنبه های مختلف اکسپرسیونیست انتزاعی به اهداف مشترکی می رسند. می توان از میان جنبه های مختلف به بازبینی مجدد و بازتعریفی یک نقاشی اشاره کرد. همچنین در این سبک خلق یک هنر جدید بسیار مهم است.

این جنبش شامل دو گروه می شد. گروه اول که به عنوان نقاشان کنشی شناخته می شدند، بیشتر بر روی نقاشی با حرکات تمرکز می کردند. از این گروه می توان به نقاشانی چون جکسون پالاک و ویلیام دکونینگ اشاره کرد. گروه دوم به عنوان نقاشان اساس رنگ شناخته شدند. این گروه به نشان دادن احساسات و انعکاس آنها در آثارشان بیشتر تمرکز می کردند. نقاشی چون مارک رتگو، بارنت نیومن و کلِیفورد استیل از جمله نقاشان گروه دوم بودند. هر چند تشخیص آثار این دو گروه کار چندان آسانی نیست چون بسیاری از نقاشان برگرفته از دو زمینه کار می کنند.

اکسپرسیونیسم انتزاعی از دیدگاه روانشناسی

هر کدام از آثار اکسپرسیونیسم انتزاعی داستانی را روایت می کند. این روایت ها و پیام های حاصل از این سبک برگرفته از ترکیب رنگ ها و خلق اشکال می باشد. هر شخصی می تواند درباره ی هر یک از این آثار نظر و دیدگاه متفاوتی داشته باشد.

این آثار آنگونه که به نظر می رسند نیستند و هر مخاطبی اعم از نقاش یا بیننده با توجه به شخصیت و روحیه ای که دارد می تواند برداشت متفاوتی از اثر هنری که به سبک اکسپرسیونیسم انتزاعی طراحی شده، داشته باشد. هدف اصلی این سبک نفوذ در افکار و احساسات مخاطب است و می خواهد به بیننده این فرصت را بدهد تا بتواند دیدگاه خود را نسبت به اثر بیان کند . به گونه ای که مخاطب احساس کند خود اثر را خلق کرده است.

این سبک را می توان غذای روح دانست زیرا در این نوع،  هیچ اثری از طبیعت و محیط نمی باشد. به این دلیل که بتواند بیننده را درگیر خود کند و بیننده قادر باشد با آن یک ارتباط عمیق برقرار کند. دقت در درک چنین آثاری بسیار حائز اهمیت است. بیننده باید بسیار دقت کند تا با اثر ارتباط خوبی برقرار کند و پیام آن را دریافت کند. 

در سبک اکسپرسیونیسم انتزاعی سه پدیده ی بسیار مهم و باارزش وجود دارد که در تشکیل چنین جنبشی بسیار تاثیرگذار هستند. ابتدا پدیده ی عالم افسانه و اسطوره که بسیاری از هنرمندان را تحت تاثیر خود قرار داده است. پدیده ی دوم، اتوماتیسم می باشد که اشاره به عناصر ناخودآگاه دارد. و پدیده ی سوم  نقوش دیواری می باشد که به دلیل سبک های ماندگار، مورد توجه هنرمندان اکسپرسیونیسم انتزاعی می باشد.

 

پدیده ی عالم اسطوره ای

یکی از هنرمندانی که از سبک اکسپرسیونیسم انتزاعی پیروی می کرد، آدولف گوتلیب بود. وی از سبک  سورئالیست به معنای ماورای واقعیت یا واقعیت برتر می باشد در آثارش بسیار بهره برد. تصاویر القا کننده ی در یکی آثار وی به نام بالماسکه مشهود است. به طوری که طراحی در قاب ها یا چهارچوب هایی مجزا کشیده شده است. مارپیچ،چشم،ماهی و مظاهری از باستان از جمله تصاویری بودند که در کار دیده می شدند. به این ترتیب دیدگاه های افسانه ای یا اسطوره ای به عنوان منبعی از الهام برای بسیاری از هنرمندان پیرو سبک اکسپرسیونیسم انتزاعی  بودند.

 

همچنین نظریات کارل یونگ در دهه ی 40 توجه بسیاری از هنرمندان پیشتاز نیویورکی را به خود جلب کرد. این هنرمندان کم کم دریافتند که بعضی از نقوش کهن و ابتدایی که در اسطوره شناسی و هنرهای قومی قبیله ای ، رایج می باشند به نوعی در ضمیر ناخودآگاه انسان وجود دارند. بنابراین می توان چنین آثاری را از دیدگاه روانشناسی تا حدودی درک و تحلیل کرد.

آثار هنرمندان تابع سبک اکسپرسیونیسم انتزاعی، آثاری خودجوش  و بدون درنگ بودند که از نقاشی منظم و ماشینی فاصله گرفت. هنرمندان اروپایی در تبعیت از سبک سورئالیست و با توجه به نظریات فروید، با انجام کارهای ناخودآگاه و حرکتهای غیر ارادی هنگام نقاشی، هنرنمایی می کردند. آنها هنگام نقاشی بر آن بودند که معانی را در وجودشان به صورت تصادفی تحریک کرده و افکار موجود در ناخودآگاه خویش را آزاد کنند.

هنرمندان نیویورک بر آن بودند جنبه ی رفتاری و کیفیت سرشت این سبک نقاشی بودند. از جمله این هنرمندان، جکسن پولاک و ویلم دکونینگ را می توان نام برد. از نظر این هنرمندان اکسپرسیونیسم انتزاعی یعنی حرکت دست به صورت ناخودآگاه و انتقال رنگ بدون کنترل روی بوم نقاشی می باشد. این نقاشی می تواند به روش سنتی و با استفاده از قلم مو مانند دکونینگ باشد و یا به صورت پاشیدن مانند پولاک باشد. آثار پولاک بسیار تاثیرگذار بودند زیرا نقاشی های وی به روش پاشیدن رنگ و یا چکاندن رنگ ها به شیوه ای حسی، نقاشی می شدند. با توجه به اظهارات پولاک در این روش هیچ طرح از پیش تعیین شده و یا طراحی ابتدایی در کار نیست و نقوش در لحظه و بی رنگ به بوم نقاشی منتقل می شوند.

می توان گفت پولاک بیش از هر هنرمند سبک اکسپرسیونیسم انتزاعی ، بیشتر مجذوب معنای اتوماتیسم در این این سبک شد. اتوماتیسم، نقاشی به روش ناخودآگاه می باشد. پولاک خود را درگیر تصاویر متفاوت روان درمانی کرد که بیشتر برای رهایی از ساختگی بودن نقوش می باشد. به همین دلیل در بسیاری از جلسات روانشناسی و روانکاوی حاضر می شد و نقاشی های سریع و بی درنگ خود را در اختیار روانپزشک قرار می داد تا آنها را تجزیه و تحلیل کند.

مارک روتکو یکی دیگر از پیروان سبک اکسپرسیونیسم انتزاعی، عناصری برگرفته از افسانه های کهن مانند سرستون و سفالها  را در آثار خود به کار می برد. وی یکی از آثار خود  به نام تیرسیاس را الهام گرفته از تریلوژی های سوفوکل، تراژدی نویس یونان باستان خلق کرد. می توان گفت روتکو در این اثر نداشتن بصیرت را به معنی داشتن دید ظاهری و در عین حال کوری در مقابل حقیقت را نشان داد.  تیرسیاس در اصل اشاره به شخصیتینابینا  اما بسیار داناییدارد که با بصیرت حقایق رامی بیند. روتکو آثاری برگرفته از ساخت تصاویر یونانی و رومی، مراسم و جشن های باستانی و حتی افسانه های آفریقایی و آمریکایی را روتین وار در کارهای خود ایجاد کرده بود.

پدیده ی اتوماتیسم و اکسپرسیونیسم انتزاعی

همانطور که گفته شد پولاک یکی از هنرمندان پیرو سبک اکسپرسیونیسم انتزاعی، بر اصل نقاشی کنشی و بی درنگ معتقد بود. البته منظور ایجاد چنین طرح های، طراحی تصادفی نمی باشد، بالعکس آن را رد می کند. بسیاری از دیگر هنرمندان سبک اکسپرسیونیسم انتزاعی مانند فرانز کلاین، سم فرانسیس و ویلم دکونینگ از سبک اتوماتیسم در کارهایشان استفاده می کردند . همچنین آنها این سبک را خودجوش، بدون واسطه و بسیار سریع و در عین حال بسیار اصیل و انعکاس یافته از انرژی شجاعانه ی درون خود می دانند.

نقاشان اکسپرسیونیسم انتزاعی به نقاشی دیواری نیز توجه می کردند و می توان گفت این آثار به شکلی میراث انقلابی به حساب می آمدند.بسیاری از هنرمندان این سبک به گرایش های سوسیالیستی و چپ گرایش داشتند. هنرمندان انقلابی مکزیکی در طی دوره ای در آمریکا بسیار مورد احترام بودند. آنها نقاشی دیواری را هنرنمایی توده ها می دانستند و آن را بر نقاشی متعارف که بر روی سه پایه انجام میشود، ترجیح می دادند.

هنرمندان اکسپرسیونیسم انتزاعی به این دلیل به نقاشی دیواری تمایل داشتند چون در آن محتوای سوسیالیستی و اجتماعی دیده می شد. با توجه به اینکه در هیچ یک از آثارشان که بر روی بوم رسم شده چنین دیدگاهی دیده نمی شود. آثار این هنرمندان کاملاً درون گرا می باشد و در آنها هیچکدام از مشکلات و مسائل اجتماعی دیده نمی شود. بلکه به مشکلات و دغدغه های درونی نقاش می پردازد.

اندازه
27*36 سانتیمتر
محمدعلی فقیه نیا
(1399/01/29)

تابلو نقاشی شهر در فکر اثری زیبا با یک شاسی (فرم) محکم و زیباتر

کیان ک
(1399/01/22)

این تابلو که حاصل احساسات خالق آن می باشد با استفاده از جوهر خودنویس و خودنویس تهیه شده و اگر به آن دقت نمایید متوجه حالت مه آلودی در آن می شوید که همچون تفکری گیج و مبهوت در شهرهای امروزی و با توجه به تکنولوژی های سرسام آور و پیشرفتهای سریع السیر بشری در میان انواع دغدغه‌های بشر که از دیرباز با او بوده می باشد این تابلو بیانگره احساسات و تفکرات مختلفِ در هم آمیخته آدمی در این دوره از تاریخ میباشد که تقاطعی از مدرنیته و تکنولوژی با سنت گرایی رقم خورده و همگان درپس افکاری مه آلود به دنبال راهی برای زندگی بهتر و برون رفت از این حالت در اغما به‌سرمی‌برند.

شریف ناصری فر
(1399/01/18)

بسیار زیبا و خاص


برای ثبت نظر لازم است وارد حساب کاربری خود شوید.

 

گروه پارکر لطیفی مرجع تخصصی فروش و تعمیرات نوشت افزار در ایران

گروه پارکر لطیفی با ارائه ی برترین و معتبرترین برندهای نوشت افزار دنیا، و ارائه ی خدمات پس از فروش آن ها، این امکان را برای مشتریان خود فراهم آورده است تا صاحب بهترین ها باشند و با خاطری آسوده درباره ی کیفیت و اصالت نوشت افزار مورد نظرشان، به خرید آن ها بپردازند.

 

شماره تماس با شرکت: 02166702832 (10 خط)
آدرس شرکت: خیابان جمهوری، خیابان بابی ساندز، پلاک 2 و 4 ، پارکر لطیفی
ساعت کار فروشگاه:  09:00 صبح لغایت 14:00 و 16:00 عصر لغایت 19:30
مدرک عضویت در انجمن صنفی کسب و کار اینترنتی فروشگاه اینترنتی پارکرلطیفی
مدرک ساماندهی فروشگاه اینترنتی پارکرلطیفی
Bank Pasargad
© کلیه حقوق معنوی وب سایت متعلق به گروه نوشت افزار پارکر لطیفی می باشد. طراحی شده توسط طراحی فروشگاه اینترنتی داتک
شکیبا باشید ...