wait please
شکیبا باشید
Loading
Loading
خانه map محصولات map ست هدیه قلم map ست هدیه ایپلومات 2000 خودنویس و روان نویس صدفی
ست هدیه ایپلومات 2000 خودنویس و روان نویس صدفی

ست هدیه ایپلومات 2000 خودنویس و روان نویس صدفی

وضعیت: موجودموجود
انتخاب رنگ و گارانتی :
قیمت: 31,000,000 تومان
تعداد سفارش :
  • ارتباط در نرم افزار بله با قسمت فروش آنلاین 09396702832
  • تخفیف زیر و تخفیف محصولات فقظ مخصوص خرید آنلاین می باشد.
  • سفارش پستی بالای 5.000.000 تومان رایگان
  • سفارش پیک داخل شهر تهران بالای 7.000.000 تومان رایگان
  • ارسال سریع به سراسر ایران با پست پیشتاز
  • سفارش فوری با هماهنگی قبلی و ارسال پیک از طرف خریدار امکان پذیر است.
اشتراک گذاری

ست هدیه ایپلومات 2000 خودنویس و روان نویس صدفی

ست هدیه ایپلومات 2000 خودنویس و روان‌نویس Iplomat 2000 FP‑RB Gift Set یکی از مجموعه‌های فاخر و هنری برند Iplomat است که با ترکیبی از هنر دست، متریال طبیعی و طراحی کلاسیک تولید شده است. این ست شامل یک خودنویس و یک روان‌نویس بوده و با ظاهری لوکس و کیفیت ساخت بالا، انتخابی مناسب برای علاقه‌مندان به نوشت‌افزارهای خاص و هدیه‌های ارزشمند محسوب می‌شود.

گیره و قطعات فلزی این قلم‌ها با آبکاری طلا پوشانده شده‌اند که جلوه‌ای کلاسیک و درخشان به آن‌ها می‌بخشد. بدنه قلم‌ها به صورت دست‌ساز توسط استادکاران ساخته شده و در ساخت آن از قطعات صدف طبیعی استفاده شده است. این قطعات صدف با دقت بالا بر روی بدنه فلزی برش خورده و نصب شده‌اند، به گونه‌ای که سطح بدنه کاملاً یکدست بوده و هنگام در دست گرفتن قلم هیچ اختلاف سطحی احساس نمی‌شود.

در خودنویس این مجموعه از نوک طلای ۱۴ عیار با سایز M (متوسط) استفاده شده که تجربه نوشتاری نرم و روانی را فراهم می‌کند. همچنین مکانیزم هر دو قلم درب‌دار طراحی شده و روان‌نویس از مغزی استاندارد فلزی بهره می‌برد، در حالی که خودنویس با پمپ جوهر قابل استفاده است.

این مجموعه با جعبه چوبی ویژه و بسیار نفیس عرضه می‌شود که جلوه‌ای خاص به آن می‌بخشد و آن را به گزینه‌ای مناسب برای هدیه‌ای لوکس و ماندگار تبدیل می‌کند. ترکیب فلز و صدف طبیعی در کنار ساخت دست‌ساز، این ست را به اثری هنری در میان نوشت‌افزارهای لوکس تبدیل کرده است.

توضیحات تولید کننده:
جنس بدنه ترکیب فلز و صدف
بسته بندی با جعبه ویژه چوبی
سایز نوک M (متوسط)
نوع مغزی خودنویس: پمپ جوهر / روان نویس: استاندارد فلزی
مکانیزم درب دار
کیان ک
(1399/01/22)

ست ۲۰۰۰ کمپانی ایپلمات که شامل یک خودنویس با نوک طلای ۱۴ عیار و یک روان نویس می باشد لوکس ترین تولید این شرکت هست که در جعبه بسیار زیبای چوبی قرار گرفته و آن را به عنوان یک هدیه ایده آل برای شخص عزیزی که می خواهید به آن هدیه دهید و یا حتی برای خودتان تهیه کنید مناسب نموده است. این دو قلم با استفاده از آبکاری طلا و استفاده از صدف و برش دقیق و استادانه ، سطح صاف و صیقلی را پدید آورده که شما از لمس آن لذت برده و به وجد می آیید. این دو قلم ، هر دو به‌لیل جنس به کار رفته از سنگینیِ خاصی برخوردار بوده که به راحتی در دست می‌نشیند و به گونه‌ای مشوق نوشتن برای صاحب خود می‌باشد.

محمدعلی فقیه نیا
(1399/01/21)

صدف‌های طبیعی خوش‌نقش‌ونگار روی اجزای ست نوشت‌افزار«2000» اون رو به یک هدیه‌ی لوکس و خاص تبدیل کرده. این ست یادگاری ارزشمندیه که مدت‌های مدید، همیشه و همه‌جا همراه صاحبش خواهد بود. به نظر میاد آنچه 2000 را به یک هدیه‌ی نفیس و ارزشمند تبدیل کرده، نوک خودنویس اونه که از طلای 14 عیار ساخته شده . البته که تکه‌های صدف طبیعی روی بدنه هم نقش زیادی در افزودن ارزش این مجموعه زیبا داره. روان‌نویس و خودنویس ست 2000 هر دو بدنه‌ای فلزی دارن . این بدنه‌ زمینه‌ای مشکی‌رنگ داره و با تکه‌های صدف‌مانند تزیین شده . این تکه‌های صدف از یک طرف روان‌نویس و خودنویس 2000 رو از حالت ساده‌ی خودشون خارج کرده و از طرف دیگر هم به اونا ظاهری باشکوه و نفیس دادن. البته که استفاده از رنگ طلایی در قسمت بالای درپوش، گیره، قسمت میانی و نوک هم نقش زیادی در زیبایی و جذابیت این نوشت‌افزارها داشته . جعبه‌ای که این روان‌نویس و خودنویس زیبا رو در خودش جای داده از چوب ساخته شده و با پوشش لاک‌الکل جلا داده شده . طرح دوست‌داشتنی روی در این جعبه، در همان نگاه اول مخاطب شما را متوجه ارزشمندبودن هدیه‌اش میکنه. استفاده از پوشش مخمل در قسمت داخلی جعبه هم نشانه‌ی دقت طراح این محصول به جزئیات هست. روان‌نویس و خودنویس 2000 با طراحی منحصربه‌فرد و کیفیت ساخت مناسبش هدیه‌ای ماندگار برای مدیران، نویسندگان و معلمان هستش. همین ویژگی‌ها باعث شده است که کمتر کلکسیونر لوازم تحریری بتواند دست رد به این ست لوکس و خیره‌کننده بزند. بهترین قلمم آرزوست

محمد حسن عسگری
(1399/01/19)

صدف‌های طبیعی خوش‌ نقش‌ و نگار روی قلم ها، این ست رو به یک هدیه‌ی لوکس و خاص تبدیل کرده. نوک خودنویس از طلای 14 عیار ساخته شده. استفاده از رنگ طلایی در قسمت بالای درپوش، گیره، قسمت میانی و نوک هم نقش زیادی در زیبایی و جذابیت این نوشت‌افزارها داشته. جعبه‌ای که این روان‌نویس و خودنویس زیبا را در خودش جا داده از چوب ساخته شده و با پوشش لاک‌ الکل جلا داده شده است. استفاده از پوشش مخمل در قسمت داخلی جعبه هم نشانه‌ی دقت طراحی این محصول به جزئیات است. همین ویژگی ها باعث شده ست روان‌نویس و خودنویس 2000 با طراحی منحصربه‌فرد و کیفیت ساخت خوب، گزینه مناسبی برای هدیه‌ دادن باشه و کمتر کلکسیونری بتواند دست رد به این ست لوکس و نفیس بزند.


برای ثبت نظر لازم است وارد حساب کاربری خود شوید.

محصولات مرتبط

گروه پارکر لطیفی، مرکز تخصصی فروش و تعمیرات نوشت‌افزار لوکس در ایران

گروه پارکر لطیفی ارائه‌دهنده انواع نوشت‌افزارهای لوکس از برندهای معتبر جهانی است و خدماتی مانند مشاوره و همراهی در خرید، حکاکی رایگان، کادوپیچ و خدمات پس از فروش را ارائه می‌دهد. فروش به‌صورت حضوری در تهران (جمهوری، نادری) و آنلاین انجام می‌شود و ارسال به سراسر ایران امکان‌پذیر است. همچنین خدمات تعمیر تخصصی شامل سرویس دوره‌ای، تعویض نوک، پولیش و تعویض قطعات برای خودنویس و روان‌نویس ارائه می‌گردد. ضمانت اصالت کالا و بررسی مشکلات و پشتیبانی پس از خرید، بخشی از تعهد ما به تجربه خرید مطمئن شماست.

 

شماره تماس: 02166702832 (10 خط)
آدرس : خیابان جمهوری، خیابان بابی ساندز، پلاک 2 و 4 ، پارکر لطیفی
ساعت کار فروشگاه:  09:00 صبح لغایت 14:00
مدرک عضویت در انجمن صنفی کسب و کار اینترنتی فروشگاه اینترنتی پارکرلطیفی
مدرک ساماندهی فروشگاه اینترنتی پارکرلطیفی
Bank Pasargad
© کلیه حقوق معنوی وب سایت متعلق به گروه نوشت افزار پارکر لطیفی می باشد. طراحی شده توسط طراحی فروشگاه اینترنتی داتک
شکیبا باشید ...