wait please
شکیبا باشید
Loading
Loading
خانه map محصولات map جوهر خودنویس map کیت تمیز کننده خودنویس مخصوص خودنویس های استاندارد
کیت تمیز کننده خودنویس مخصوص خودنویس های استاندارد

کیت تمیز کننده خودنویس مخصوص خودنویس های استاندارد

وضعیت: موجودموجود
انتخاب رنگ و گارانتی :
قیمت: 3,400,000 تومان
تعداد سفارش :
  • ارتباط در نرم افزار بله با قسمت فروش آنلاین 09396702832
  • تخفیف زیر و تخفیف محصولات فقظ مخصوص خرید آنلاین می باشد.
  • سفارش پستی بالای 5.000.000 تومان رایگان
  • سفارش پیک داخل شهر تهران بالای 7.000.000 تومان رایگان
  • ارسال سریع به سراسر ایران با پست پیشتاز
  • سفارش فوری با هماهنگی قبلی و ارسال پیک از طرف خریدار امکان پذیر است.
اشتراک گذاری

کیت تمیز کننده خودنویس (نسخه خودنویس های سایز کارتریج استاندارد)، مجموعه‌ای حرفه‌ای و کاربردی است که برای حفظ عملکرد بهینه، افزایش طول عمر و احیای جریان جوهر در خودنویس‌های شما طراحی شده است. اگر از علاقه‌مندان به دنیای خودنویس هستید و یا با مشکلاتی نظیر خشک شدن جوهر در نوک قلم و گرفتگی مجاری نوشتاری مواجه شده‌اید، این کیت بهترین راهکار برای بازگرداندن قلم به روزهای اوج خود است.

محتویات و ویژگی‌های فنی

این کیت به گونه‌ای طراحی شده که کاربر بتواند بدون نیاز به ابزارهای جانبی، فرآیند نظافت را انجام دهد. محتویات بسته عبارتند از:

  • قطره‌چکان (Dropper): ساخته شده از پلاستیک مقاوم و انعطاف‌پذیر با طراحی استاندارد که به خوبی به بخش نوک قلم متصل شده و از نشت جلوگیری می‌کند.
  • ۵ بسته کنسانتره تمیزکننده: محلولی با فرمولاسیون شیمیایی خنثی و غیرسمی که به‌طور اختصاصی برای حل کردن ذرات جوهر بدون آسیب رساندن به قطعات حساس، نوک یا بدنه قلم تولید شده است.
  • دستورالعمل گام‌به‌گام: راهنمای کامل برای استفاده صحیح و ایمن از کیت.

چرا استفاده از کیت تمیزکننده پلاتینوم ضروری است؟

  1. حذف جوهرهای مقاوم: این کیت به‌ویژه برای پاکسازی جوهرهای کربنی و غلیظ که به سختی از قلم خارج می‌شوند، بسیار موثر است.
  2. تعویض آسان رنگ جوهر: برای جلوگیری از ترکیب ناخواسته رنگ‌های جدید با باقیمانده جوهر قبلی، شستشوی عمیق با این کیت الزامی است.
  3. نگهداری از قلم‌های گران‌قیمت: استفاده دوره‌ای از این کنسانتره، مانع از انباشت رسوبات شده و جریان یکنواخت و روان جوهر را تضمین می‌کند.

نحوه استفاده

استفاده از این کیت بسیار ساده است:

  1. ابتدا قطره‌چکان را به بخش نوک قلم متصل کنید.
  2. نوک قلم را با آب تمیز بشویید تا جوهر اولیه خارج شود.
  3. یک بسته کنسانتره را با ۱۰۰ میلی‌لیتر آب (ترجیحاً آب مقطر برای جلوگیری از رسوبات) مخلوط کنید.
  4. نوک قلم را بسته به میزان گرفتگی، بین چند دقیقه تا حداکثر ۲۴ ساعت در محلول قرار دهید.
  5. پس از خیساندن، نوک را مجدداً با آب تمیز شستشو دهید تا آب کاملاً شفاف شود.
  6. پس از خشک کردن کامل، قلم آماده پر کردن با جوهر جدید است.

نکته: در صورتی که خودنویس شما بسیار قدیمی یا دارای قطعات بسیار حساس است، توصیه می‌شود پیش از شروع فرآیند اصلی، تست کوچکی بر روی بخش کوچکی از قلم انجام دهید.

 


برای ثبت نظر لازم است وارد حساب کاربری خود شوید.

فروشگاه و مرکز تعمیرات تخصصی نوشت‌افزار لوکس پارکر لطیفی

گروه پارکر لطیفی ارائه‌دهنده مجموعه‌ای بی‌نظیر از نوشت‌افزارهای لوکس و قلم‌های کلکسیونی از برترین برندهای جهان است. ما با ارائه خدماتی چون مشاوره تخصصی خرید، حکاکی رایگان، کادوپیچ نفیس و ضمانت صددرصدی اصالت کالا، در کنار شما هستیم. پارکر لطیفی علاوه بر امکان خرید آنلاین و ارسال به سراسر ایران، پذیرای شما در فروشگاه حضوری خود (تهران، خیابان جمهوری، نادری) است. همچنین به عنوان مرکز تخصصی تعمیرات قلم، خدماتی نظیر سرویس دوره‌ای، تعویض نوک، پولیش و بازسازی خودنویس و روان‌نویس را با استانداردهای بالا ارائه می‌دهیم.

 

شماره تماس: 02166702832 (10 خط)
آدرس : خیابان جمهوری، خیابان بابی ساندز، پلاک 2 و 4 ، پارکر لطیفی
ساعت کار فروشگاه:  09:00 صبح لغایت 14:00
مدرک عضویت در انجمن صنفی کسب و کار اینترنتی فروشگاه اینترنتی پارکرلطیفی
مدرک ساماندهی فروشگاه اینترنتی پارکرلطیفی
Bank Pasargad
© کلیه حقوق معنوی وب سایت متعلق به گروه نوشت افزار پارکر لطیفی می باشد. طراحی شده توسط طراحی فروشگاه اینترنتی داتک
شکیبا باشید ...