جوهر خودنویس مرغوب یکی از عوامل مهم در , نرم و روان نوشتن خودنویس می باشد . با استفاده از جوهر خودنویس مناسب می توانید از خودنویس خود به بهترین شکل ممکن استفاده کنید .

جوهر ماده ای بود که از دیرباز با انسان همراه بوده است .
جوهر محلولی از مواد مایع آهنی بود . جوهر های که در زمان های قدیم استفاده میشد جوهر های فرانسوی نام داشتند مشکلی که این نوع جوهر ها برای استفاده در خودنویس داشتند این بود که زود خشک میشدنند و در نوشتن خودنویس مشکل به وجود می آوردند .بعد از ضهور رنگ های محلول در آب و تولید انبوه آنها از محبوبیت جوهر های فرانسوی کاسته شد .

این عمل معمولاْ توصیه نمی شود ، زیرا جوهر ها بر اثر درجه متفاوت PH ممکن است رنگ یکدیگر را خنثی و محو کنند ، نیز به همین دلیل است که باید قبل از اینکه جوهری را با رنگ متفاوت از جوهر قبلی در خودنویس بریزیم باید آن را به دقت شسته و آبکشی و خشک کنیم.
ولی اگر این کار لازم باشد بهتر است که جوهر های از یک مارک را با هم مخلوط کنید .
برای مشاهده انواع جوهر به لینک زیر مراجعه فرمایید :
گروه پارکر لطیفی ارائهدهنده مجموعهای بینظیر از نوشتافزارهای لوکس و قلمهای کلکسیونی از برترین برندهای جهان است. ما با ارائه خدماتی چون مشاوره تخصصی خرید، حکاکی رایگان، کادوپیچ نفیس و ضمانت صددرصدی اصالت کالا، در کنار شما هستیم. پارکر لطیفی علاوه بر امکان خرید آنلاین و ارسال به سراسر ایران، پذیرای شما در فروشگاه حضوری خود (تهران، خیابان جمهوری، نادری) است. همچنین به عنوان مرکز تخصصی تعمیرات قلم، خدماتی نظیر سرویس دورهای، تعویض نوک، پولیش و بازسازی خودنویس و رواننویس را با استانداردهای بالا ارائه میدهیم.
| شماره تماس: 02166702832 (10 خط) |
| آدرس : خیابان جمهوری، خیابان بابی ساندز، پلاک 2 و 4 ، پارکر لطیفی |
| ساعت کار فروشگاه: 09:00 صبح لغایت 14:00 |