در شماره یک از مجله رافکا با موضوع نوشتن , سر تیتری با نام نبش بابی ساندز |گزارش و گفتگو به چاپ رسیده است که گزارشی از فروشگاه پارکر لطیفی و تاریخچه آن می باشد که با هدف حمایت از این مجله و معرفی آن به عنوان یک مجله فرهنگی ( با اجازه از ناشر این اثر ( نشرآنسو ) ) در این وبسایت صفحه ای برای آن در نظر گرفته ایم.
یک سال از پس از گشایش تارنمای رافکا نخستین شماره از مجلهٔ رافکا در هفته کتاب روانهٔ بازار نشر شد. این شماره ویژهنامهٔ نوشتن است و از یکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۸ در کتابفروشیهای معتبر کشور عرضه خواهد شد.
نوشتن ز گفتن مهمتر شناس
(تأملی دیگر در باب زبان فارسی)|جستار
مسعود جعفری جزی
نوشتن و حافظه تاریخی
که ایرانیان ندارند!|جستار
علی حجتی
چهارسوی نامهنوشتن|جستار
لیلا آقایانی چاوشی
چگونه خاطره بنویسیم؟|جستار
جودیت بارینگتون، سلما رضوانجو
نوشتن؛ ابزاری برای درمان|جستار
کِیت تامسن، محسن اسلامی
آب و تاب نوشتن|گزارش تحلیلی
عباس محبعلی
نبش بابی ساندز |گزارش و گفتگو
مرضیه بهرامی، یاسمین رحیمی
کتابخانه نویسنده |مرور کتاب
در آغاز آنچه بیش از همه اهمیت دارد توجه به اموری است که در آدمی انگیزهٔ نوشتن را زنده میکند. هر اندازه از فواید نوشتن در فضایی انتزاعی سخن بگوییم، شاید برای برانگیختن فردی خاص کافی نباشد تا قلم بردارد و دست در نوشتن برد. انسانها برای دست بهکار شدن به انگیزههای شخصیتری نیاز دارند. شاید برای فردی که به تاریخ نگاهی ویژه دارد، اهمیت نوشتن در روند تاریخ و آگاهیبخشیهای آن چشمگیر باشد، اما برای فردی دیگر که با پارهای مشکلات روحی دست بهگریبان است، آگاهی از ظرفیتهای نوشتن در زمینهٔ رواندرمانی انگیزهٔ مناسبی برای دست بهقلم شدن باشد. مقالههای پیشرو هر یک راهی را پیش روی مخاطب قرار میدهد تا نوشتن را از زاویهای دیگر ببیند، با ظرفیتها و فرصتهایی که نوشتن در اختیار انسان قرار میهد آشنا شود و از خلال این آشنایی و آگاهی انگیزهٔ کافی برای دست بهکار شدن بیابد. آنچه در این مقالهها آمده همهٔ ماجرا نیست، مشتی است نمونهٔ خروار. نوشتن بیش از آنچه در این دفتر مختصر آمده است فایده دارد. این فقط آغازی است تا هرکه خواهان این متاع است خود در پی خواستهاش روان شود.
در مرتبهٔ دوم، آگاه شدن از راه و رسم نوشتن است که اهمیت بسیار دارد. فرد هر اندازه انگیزه داشته باشد، تا زمانی که خود را از نوشتن عاجز ببیند، بهرهای از اشتیاق و انگیزهٔ خود نخواهد برد؛ بنابراین لازم است او دانشی پایه داشته باشد تا بتواند گام در راه نوشتن نهد. شکی در این نیست که نوشتن همچون بسیاری دیگر از مهارتها و هنرها ارتباطی مستقیم با ذوق، قریحه و استعداد دارد، اما این ارتباط از جنس وابستگی نیست، به نحوی که فقط افراد مستعد و با قریحه بتوانند بنویسند یا خوب بنویسند. نویسندگی در گونههای هنری، همچون ادبیات داستانی، وابستگی بیشتری با ذوق و استعداد دارد، اما در بسیاری گونههای دیگر نیز کسب و ارتقای مهارت از راه آموختن و تجربه حرف آخر را میزند. گاه این تجربه و آموختن میتواند جای خالی ذوق و استعداد را پر کند و حتی گاه ممکن است افراد با استعداد بر اثر فقدان آموزش و تجربه در این راه موفق نشوند. بنابراین، آموختن اصول و آگاهی از شیوههایی که نویسندگان توانمند بهکار میگیرند گامی مهم برای حرکت در مسیر موفقیت است.
آنچه در بخش «کتابخانهٔ نویسنده» پیش روی شما است راهنمایی برای بهرهمند شدن از این نوع آموزشها است. در این بخش کتابهایی که آگاهیهای لازم و مفید را برای نویسندگی دارند معرفی شده است. برخی از کتابهای معرفی شده در این بخش جنبهٔ عمومی دارد و برای نوشتن در هر زمینه و با هر شیوهای مفید است و برخی دیگر مربوط به آموزش گونههایی خاص از نوشته همچون داستان یا مقالهٔ دانشگاهی یا… است.
![]() |
برای ثبت نظر لازم است وارد حساب کاربری خود شوید. |
گروه پارکر لطیفی مرجع تخصصی فروش و تعمیرات نوشت افزار در ایران
گروه پارکر لطیفی با ارائه ی برترین و معتبرترین برندهای نوشت افزار دنیا، و ارائه ی خدمات پس از فروش آن ها، این امکان را برای مشتریان خود فراهم آورده است تا صاحب بهترین ها باشند و با خاطری آسوده درباره ی کیفیت و اصالت نوشت افزار مورد نظرشان، به خرید آن ها بپردازند.
شماره تماس با شرکت: 02166702832 (10 خط) |
آدرس شرکت: خیابان جمهوری، خیابان بابی ساندز، پلاک 2 و 4 ، پارکر لطیفی |
ساعت کار فروشگاه: 09:00 صبح لغایت 14:00 و 16:00 عصر لغایت 19:30 |
اگر اهل نوشتن و ادبیات می باشید می توانید از خواندن این مجله لذت فراوانی ببرید.